De Lindenhof

De Lindenhof

Wooncomplex

Midden in het centrum van Schalkhaar treft u ons wooncomplex aan. Het complex is ruim opgezet en bestaat uit drie gebouwen met elk 20 appartementen. Stichting de Lindenhof is in 1970 opgericht en heeft als doel het exploiteren van een complex seniorenappartementen voor inwoners van de voormalige gemeente Diepenveen.

appartementen Lindenhof

Appartementen

In totaal zijn er 60 appartementen beschikbaar verdeeld over drie gebouwen. 54 tweekamer woningen verdeeld over twee etages en 6 driekamer woningen op de begane grond. Elk appartement beschikt over een inpandige  berging. Elke woning heeft een brand-, en alarminstallatie. Het complex verkeerd in goede staat en wordt goed onderhouden.

De groene omgeving

De omgeving van het dorp Schalkhaar heeft een grote landschappelijke waarde. Het dorp grenst aan een aantal groen gebieden. De groen gebieden maken deel uit van het wandel-, en fietsnetwerk. Door de ruime opzet van de Lindenhof is veel aandacht gegeven aan de beplanting. De tuinen zijn in 2017 gerenoveerd.

Faciliteiten

Binnen de Lindenhof wonen de mensen zelfstandig. Elk gebouw bevat een recreatieruimte en zijn er zitjes gemaakt bij de entrees. Gebouw B bevat een grote recreatieruimte waar bewoners tegen een geringe vergoeding gebruik van kunnen maken. Wekelijks wordt bij goed weer een balletje gegooid op de jeu de boules baan.

Schuiven naar boven